luni, 14 martie 2016

Împreună cu TIMPUL, mereu la înălțime!

Împreună cu TIMPUL, mereu la înălțime!


Marți, 15 martie 2016, începând cu ora 11:00, intrați în atmosfera anilor 1870 la Aeroportul Internațional Iași, în cadrul unui eveniment TIMPUL prilejuit de aniversarea a 140 de ani de la apariția primului număr al revistei. Partener și susținător al acestui proiect este Aeroportul Internațional Iași.


Pe tot parcursul zilei de 15 martie, începând cu ora 11:00, sunteți așteptați la Aeroportul Internațional Iași pentru a sărbători împreună 140 de ani de la apariția primului număr al revistei TIMPUL. Îmbrăcăm Aeroportul Internațional Iași în haine de epocă și retrăim atmosfera anilor 1870 prin momente artistice susținute de cvartetul Allegria, formația de percuționiști Alternances Junior și cvartetul The Vocals.
Marius Bodea, președintele C.A. al Aeroportului Internațional Iași: „Aeroportul Iași și-a arătat dintotdeauna deschiderea pentru tot ceea ce înseamnă multiculturalitate. Suntem încântați să găzduim și să susținem, ca partener, acest eveniment aniversar deosebit care, până la urma, e în interesul comunității. Manifestările cultural-artistice sunt primite cu bucurie de cei care ne trec pragul, iar noi vom continua să promovăm masiv tot ce aduce plus valoare Iașului, ajutându-l să renască spiritual, cultural. Urez, pe această cale, mult succes celor datorită cărora revista „Timpul” reprezintă un reper în istoria culturală a orașului nostru și nu numai.”
Daniel Șandru, directorul revistei TIMPUL: „Anul acesta, pe 15 martie, aniversăm 140 de ani de la apariția publicației noastre. Situați în prezent, privim cu reverență spre trecut, pentru a le mulțumi tuturor celor care au asigurat, de-a lungul vremurilor, existența spiritului acestei publicații, dar ne îndreptăm, totodată, privirea optimistă către viitor. Recunoștința noastră se îndreaptă, de asemenea, către toți colaboratorii revistei și către partenerii acesteia. La mulți ani!”

www.revistatimpul.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu