luni, 27 octombrie 2014

A fost lansată oficial campania „Oamenii Timpului”. O producție - Adenium


 
Stiri

imagini:   1
Astăzi, 24 octombrie 2014 s-a lansat oficial campania Oamenii Timpului. Gazda lansării a fost Muzeul Literaturii Române Iași, locul de care revista culturală Timpul este foarte legată. 

Daniel Șandru (directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL), Raluca Știrbăț (pianistă și inițiatoare a campaniei pentru salvarea casei lui George Enescu din Mihăileni, Botoșani), Dan Lungu (directorul Muzeului Literaturii Române Iași),Gabriel Cheșcu (redactor-șef al revistei de cultură contemporană TIMPUL) și Andrei Giurgia (editor coordonator al revistei de cultură contemporană TIMPUL) au purtat o discuție deschisă despre importanța unei astfel de campanii. Daniel Șandru a anunțat că unul dintre viitoarele scopuri ale campaniei este să ajungă națională, desfășurându-se și sub formă de caravană culturală prin cele mai mari orașe ale României, premiind oamenii valoroși de acolo.

Avem nevoie să ne premiem și să ne punem în valoare oamenii cu inițiativă, oamenii care au adus un plus Iașului, fie că vorbim despre Sănătate, Literatură, Artă, Educație și Cercetare, Societate Civilă, Diplomație Culturală, Jurnalism Cultural, Tinere Valori sau Antreprenoriat. Nu este de-ajuns să ne recunoaștem semenii implicați, ci mai avem nevoie, din când în când, să-i aplaudăm, să-i premiem, să-i confirmăm. 


Vă anunțăm că de astăzi aveți la dispoziție site-ul www.oameniitimpului.ro, unde puteți vedea noutăți despre campanie și despre Gala Oamenii Timpului, puteți vota nominalizații la fiecare categorie. De asemenea,regăsiți pe site partenerii și sponsorii campaniei, implicit și ai Galei de pe 13 decembrie.

S-a lansat noul număr al revistei de cultură contemporană Timpul, precum și suplimentul dedicat Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași 2014 (FILIT), supliment realizat în exclusivitate de către Asociația Studenților Jurnaliști Iași, cu sprijinul editurii Adenium și al redacției Timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu