luni, 17 noiembrie 2014

Noi apariții la Editura Adenium

Într-o zi ploioasă de toamnă târzie, ca cea de azi, simțim, mai mult ca de obicei, nevoia de culoare și  de prospețime. Pentru că tuturor copiilor cuminți, mai mici sau mai mari, li se îndeplinesc dorințele, am primit chiar acum cele mai noi apariții ale Editurii Adenium.

Secretul fetei frumoase, de Dorina-Grațiela Aolăriți, prilejuiește cititorului o călătorie inițiatică, presărată cu multe surprize, din care fiecare are câte ceva de învățat.
Ala este o fetiță căreia toată lumea îi repetă cât este de frumoasă, dar care trebuie să își găsească și un alt prieten decât oglinda. Astfel ea își descoperă un talent de existența căruia nici nu bănuia. Cum știm să prețuim o confidență și o prietenie, nu vă spunem decât că Ala așteaptă să o descoperiți și să-i cunoașteți secretul.
Anotimpurile, de Aurora Georgescu, este un volum  plin de culoare, adresat celor mici care pot  astfel să cunoască frumusețea și specificul fiecărui anotimp: prin vers,  culoare și prin joc.

Miracolul vieții, surprins și prin repeziciunea succesiuni anotimpurilor, este doar unul dintre aspectele pe care trebuie să le descoperim în acest volum ilustrat de Șerban Andreescu.
Aceste cărți au apărut în Colecția „Căsuța fermecată”, sunt disponibile în librării și pe site-ul Editurii Adenium și sperăm să se regăsească și în tolba lui Moș Crăciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu