luni, 10 august 2015

Sedu-te pentru a seduce!

Sedu-te pentru a seduce!

postare_lds_1Volumul Lecții de seducție: o reflecție profundă, din perspectiva celei mai intime fațete personaleautor Pilar Sordo, deschide colecția Equilibrium a editurii Adenium.
Lecțiile de seducție, în număr de 12 și asociate lunilor anului, relansează fantezia, dar nu ca pe ceva sordid sau murdar, cum se întâmplă de multe ori, ci ca pe ceva pozitiv, curat; o vedem, mai degrabă, legată de seducție sau de reanimarea propriei lumi interioare, pe care o proiectează, în același timp, către ceilalți. Seducția nu are doar o finalitate sexuală. O femeie seduce pentru a fi simpatică, pentru a se simți atrăgătoare sau pentru a putea captiva atenția celor din jur și a se afirma ca lider în relațiile sale de serviciu. Un lider trebuie să fie seducător; de aceea, conceptul de seducție aplicat în această carte implică, în plus, capacitatea de a-l învălui pe celălalt sau pe tine însuți cu aripile unui înger, cu o aură, cu o energie specială care se poate manifesta în chip firesc, deși, în cea mai mare parte, se învață.
Pilar Sordo (autor): „Suntem scufundați într‑o structură socială care erotizează totul. Afișele, publicitatea și mediile de comunicare valorează preferențial tot ce are legătură cu comportamentul sexual. Până și pentru a vinde un tractor trebuie să apară o femeie dezbrăcată, deoarece se pare că poate influența decizia unui bărbat de a cumpăra tocmai acel tractor, și nu altul. Această supraerotizare socială pe care o trăim are anumite efecte în universul nostru personal.”
postare_lds_4
Angelica Lambru (traducător): „Ideea Editurii Adenium de a deschide colecţia Equilibrium cu cartea psihologei Pilar Sordo,Lecţii de seducţie, ni se pare pur si simplu remarcabilă! Cele 12 lecţii de seducţie, pliate pe necesităţile fiecărei luni ale anului, aspiră la minunatul echilibru al fiinţei noastre interioare, propun întoarcerea către sine, grija simultană faţă de trup şi faţă de suflet, eliminarea dependenţei de opinia distorsionată a celor din jur. Ne demonstrează că esenţa feminităţii este aceeaşi oriunde în lume, că femeia modernă se confruntă cu aceleaşi obstacole ale unei societăţi supraerotizate. Identice tabuuri sociale îi condiţionează în mod dramatic aspiraţiile şi existenţa.
Ramona Iacobuțe: „Calendarul din Lecții de seducțiesărbătorește în fiecare lună, până la urmă, libertatea de a fi tu, neîngrădit, de a vorbi cu tine însuți și treptat de a-i prinde în dialog și pe cei cu care intri în contact în fiecare zi. Pilar Sordo, deși are experiența unui psiholog și scoate, din loc în loc, din buzunarul halatului său de specialist, teorii care țin de relaționare și dezvoltarea personală, îți vorbeste și ca un prieten, astfel încât familiaritatea se amestecă cu profesionalismul în cartea sa.” Citiți recenzia în întregime peceascadecultură.ro.
Volumul este disponibil pe site-ul Adenium.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu