luni, 16 noiembrie 2015

Gaudeamus 2015: cărțile pentru copii vin de la Adenium

Gaudeamus 2015: cărțile pentru copii vin de la Adenium

În cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2015, ediţia a XXII-a, care va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, Adenium va aduce câteva noutăți editoriale importante. Astăzi vă prezentăm noutățile din domeniul cărților pentru copii.
Cărțile pentru copii care sunt gata a fi lansate sunt: „Bucuriile iernii”, autor Adela Dobran, ilustrații de Anda Ansheen, „Sarinne & Elenore and their splendid first adventure”, autor Adina Chirica, ilustrații de Anda Ansheen și „Iarna cu Moș Crăciun”, autor Aurora Georgescu, ilustrații de Șerban Andreescu.
dobran-bucuriile-iernii
Bucuriile iernii este o nouă apariție în colecția Căsuța fermecată, dedicată celor mici. Adela Dobran, autoarea acestui volum de versuri pentru copii compune în culori și imagini ce te atrag încă de la o primă lectură o lume aparte: a fericirii pe care mai ales copiii o resimt în apropierea Sărbătorilor de Iarnă. De Adela Dobran, la Adenium a mai apărut volumul Povețe cu multe fețe. Ilustrațiile ambelor cărți pentru copii sunt semnate de Anda Ansheen.
Volumul Bucuriile iernii  va fi lansat la vineri, 20 noiembrie, ora 11:00, la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, „Bursa de contacte” din Pavilionul central Romexpo. Evenimentul va fi moderat de Gabriel Cheșcu, redactor-șef Adenium și îi va avea ca invitați pe Adela Dobran, Anda Ansheen și maestrul Gheorghe Zamfir.
COPERTA_rgb
Sarinne & Elenore and their splendid first adventureautor Adina Chirica, ilustrații de Anda Ansheen, este al doilea volum pentru copii care va fi lansat la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură. Sarinne și Elenore sunt două prietene foarte apropiate, care trăiesc o mare aventură. Află cum aceasta le unește mai mult citind versurile în limba engleză semnate de Adina Chirica. Ilustrațiile Andei Ansheen completează o poveste care îi va ține cu sufletul la gură pe micii cititori. Cartea este recomandată de doamna Irina Margareta Nistor, care va participa, alături de autoare, la evenimentul de la gaudeamus. Lansarea va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, în sala „Mircea Sântimbreanu” din Pavilionul central Romexpo și va fi moderată de Gabriel Cheșcu, redactor-șef Adenium. Cartea este deja disponbilă în librării și pe site-ul Adenium.
georgescu-coperta
Copii, mai mici sau mai mari, vor fi, cu siguranță, încântați să participe și la evenimentul de lansare a volumului Iarna cu Moș Crăciun, autor Aurora Georgescu, ilustrații de Șerban Andreescu.
Autoarea vă propune un volum de poezie și proză ce surprinde atmosfera mirifică a Crăciunului, când speranța învăluie totul și repară micile răutăți și neînțelegeri. Ilustrațiile, semnate de Șerban Andreescu, completează în mod magic atmosfera creată de carte.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, ora 11:00, la salonul de carte pentru copii „Ion Creangă” din Pavilionul central Romexpo. Vor participa Aurora Georgescu și Bianca Brad. Lansarea va fi moderată de Gabriel Cheșcu, redactor-șef Adenium.
Vă invităm și la celelalte evenimente Adenium din cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură 2015, dar și la standul editurii, standul 229 de la nivelul 4.50.

https://www.facebook.com/AdeniumPrint/?ref=hl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu