marți, 3 februarie 2015

Despre noi: ADENIUM, un exercițiu al excelenței!


WWW.ADENIUM.RO
Principiile care marchează activitatea Editurii Adenium sunt: pasiunea și atenția pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale. De la alegerea domeniilor editoriale, trecând prin procesul de selectare a titlurilor și până la cele de corectură, tehnoredactare, ilustrare, promovare și distribuție, Editura Adenium parcurge, în fiecare zi, un exercițiu al excelenței.
Editura Adenium propune o ofertă de  carte care conține peste 100 de titluri publicate în format print, ePub și PDF, în 18 colecții: Punct RO. Poezie, Punct RO. Proză, Punct RO. Eseu, Punct RO. Interviu, Punct RO. Debut, Punct RO. Publicistică, Punct RO. Reportaj, Anthropos. Teorii literare, Anthropos. Istorii literare, Anthropos. Istorie, Colloquium. Esențial, Colloquium. Original, Action, Christia, Universalis, O Inimă de Broscuță, BD Junior și Căsuța Fermecată.
Oferta editorială a Editurii Adenium se regăsește în cele mai importante lanțuri de librării din țară, în marile magazine și pe cele mai accesate platforme online de book retail din România și străinătate.
Participarea constantă la cele mai importante Târguri de Carte naționale și internaționale a însemnat realizarea unor evenimente de excepție și obținerea unor importante premii.

Ca proces care ne preocupă în permanență, dezvoltarea editorială trebuie abordată din perspectiva actuală, dar cu luarea în considerare a începuturilor: pasiunea pentru carte, cultură și știință. În consecință, Editura Adenium rămâne fidelă principiilor de la care a plecat și își construiește activitatea pe baza ideii de excelență. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu