miercuri, 11 martie 2015

ADENIUM @ LIBREX 2015


Începînd de azi și pînă duminică, în incinta Atrium Palas din Iaşi, va avea loc cea de-a XXIII-a ediţie a Tîrgului de Carte, Artă şi Muzică "LIBREX. Primăvara cărţilor"
Printre participanţi se numără şi Editura „Adenium”, cu o bogată ofertă editorială.
Cititorii de toate vîrstele se pot bucura, în cadrul tîrgului, de prețuri speciale, invitați și evenimente de marcă, noutăți editoriale, premii și surprize în cărți.
Înființată în 2010, ca editură specializată în literatură și benzi desenate pentru copii, Editura Adenium a devenit în urmă cu doi ani o editură generalistă.

În prezent, oferta de carte conține peste 100 de titluri (cu traduceri în engleză, franceză italiană, polonă, maghiară, portugheză, greacă, rusă), publicate în format print, ePub și PDF, în următoarele domenii editoriale: literatură, eseu, istorie, cărți pentru copii, benzi desenate, biografii, litere, filosofie, religie, medicină, sociologie, antropologie, relații internaționale.
Editura Adenium a participat la cele mai importante tîrguri de carte, atît naționale cît și internaționale, în cele mai importante lanțuri de librării din țară, în marile magazine și pe cele mai accesate platforme online de book-retail din România și străinătate
Oferta editorială Adenium cuprinde peste 70.000 de volume tipărite în 18 colecții.
(material realizat de Ildiko Juverdeanu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu