luni, 9 mai 2016

„Anul Regal” a fost lansat la Casa Radio



În seara zilei de vineri, 6 mai 2016, în foaierul Sălii Radio din Strada General Berthelot a fost lansat volumul “Anul Regal”, publicat de Editura Adenium, sub îngrijirea profesorilor ieșeni Daniel Șandru și Alexandru Muraru. Prefața volumului este semnată de Alteța Sa Regală Principele Radu.
“Anul Regal” este un jurnal al Jubileului de 150 de ani de la fondarea Casei Regale a României și promulgarea Constituției din 1866.
Evenimentul s-a bucurat de prezența Altețelor Lor Regale Principele Radu, Principesa Elena și Principesa Maria, precum și a ES dlui Alexander Philips Nixon, soțul Principesei Elena.
Au fost prezenți la eveniment ambsadorul Statelor Unite la București, dl Hans Klemm, și doamna Klemm, Nunțiul Apostolic, arhiepiscopul Miguel Maury Buendía, ambasadorul Germaniei la București, dl Werner Hans Lauk, și doamna Lauk, ambasadorul Italiei la București, dl Diego Brasioli, și doamna Brasioli, ambasadorul Republicii Moldova la București, dl Mihai Gribincea.
Gazda serii a fost dl Ovidiu Miculescu, președintele-director general al Societății Române de Radiodifuziune. Au luat cuvântul jurnaliștii Denise Theodoru, Ovidiu Nahoi și Liviu Mihaiu, profesorii Daniel Șandru, Alexandru Muraru și Doru Tompea.
Apărut la Adenium, volumul se găsește, începând cu luna mai, în librăriile din țară.

www.adenium.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu