joi, 19 mai 2016

Lansarea în Suceava a Campaniei de interes public național „Oamenii Timpului”

CONFERINȚĂ DE PRESĂ

privind lansarea în Suceava a Campaniei de interes public național „Oamenii Timpului”
Ediția a III-a, 2016, RO+



Vineri, 20 mai 2016, ora 12:00, în Sala 1 din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Suceava (str. Universității nr. 15-17), va avea loc conferința de presă de lansare a Campaniei de interes public național Oamenii Timpului, ediția a III-a, 2016, RO+. La eveniment vor participa atât organizatorii, cât și principalii parteneri ai Campaniei. În următoarea perioadă vor urma conferințe de presă și în alte județe ale țării, precum și în Chișinău și Cernăuți.

Asociația revistei TIMPUL are deosebita onoare de a vă invita la Conferința de Presă prilejuită de lansarea în Suceava a Campaniei de interes public național „Oamenii Timpului”, ediția a III-a, 2016, RO+.

Vor fi prezenți:
prof.univ.dr. Daniel Șandru, președinte al Juriului Național al Campaniei „Oamenii Timpului”; conf.univ.dr. George Bondor, redactor-șef al Revistei TIMPUL; prof. Florin Iancu, manager proiect „Oamenii Timpului”; Gheorghe Cîrstian, laureat al Campaniei „Oamenii Timpului”, ediția 2015, NE+, categoria „Literatură”, prof. univ.dr. Mihai Dimian, laureat al Campaniei „Oamenii Timpului”, ediția 2015, NE+, categoria „Educație și cercetare”, Angela Zarojanu, președintele Asociației „SEVA”, partener al Campaniei „Oamenii Timpului”. Este așteptat și un reprezentant al Consiliului Județean Suceava, care susține, de asemenea, Campania „Oamenii Timpului” ediția a III-a, 2016, RO+.
Mulțumim ADR Nord-Est pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Este un prilej pentru a menționa că prezența dumneavoastră a contat întotdeauna în toate proiectele noastre, fapt pentru care vă mulțumim.

www.oameniitimpului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu