marți, 22 iulie 2014

Orășelul O Inimă de Broscuță - un adevărat festival al Bucuriei, la Iași






Vacanța mare are adresă exactă: Orășelul „O inimă de Broscuță”!

Deschiderea Orășelului „O inimă de Broscuță” a fost de neuitat! Parcul Expoziției s-a umplut de efervescență, energie, un du-te-vino plin de veselie și curiozitate. Ce mai!, Orășelul a fost „cucerit” de sute de vizitatori, care de care mai nerăbdători să afle povestea personajelor din poveste!
Vremea a ținut cu noi și, sub un soare strălucitor, copiii, însoțiti de familii, au luat parte la spectacolul de teatru în care au jucat vedetele seriei O inimă de Broscuță și s-au lăsat antrenați de recitalul special susținut de Andrei Cerbu, Ștefan Atîrgovițoae, Alexia Stratan și Vlad Iftode. I-am avut musafiri pe Cercetașii din Iași și ne-au fost alături partenerii și prietenii proiectului nostru.
O sumedenie de câștigători la tombola cu premii au plecat acasă cu volumele din Colecția O inimă de Broscuță, cu tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri și fotografii realizate împreună cu vedetele Orășelului, fie că vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de păpușile-gigant care reprezintă personajele centrale ale poveștii: Puricelul cel Viteaz (care află că viața nu-i nici pe departe o glumă proastă și că adevărata bogăție înseamnă să ai prieteni buni și devotați), Viermișorul de Mătase (care ne aduce aminte că inocența, frumusețea inimii și mintea nepătată sunt atuurile cele mai de preț ale copilăriei) și Mama-Picătură (de la care învățăm că nimic nu poate sta în calea unei inimi care iubește neînfricat).

A fost un adevărat festival al bucuriei. Iar aventura continuă, pentru că în fiecare zi, până pe 31 august, de la 11.00 la 20.00, adresa distracției de vacanță este: Orășelul „O inimă de Broscuță”, Parcul Expoziției din Copou. În plus, v-am pregătit surprize după surprize și fiecare duminică va fi plină de evenimente speciale! Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu