marți, 7 aprilie 2015

Serile Filmului Românesc TIMPUL: primii invitați și primele filme

Echipa festivalului Serile Filmului Romanesc TIMPUL anunta primii invitati , care vor veni la Iasi in perioada evenimentului, pentru a se intalni cu publicul iesean.
George Mihaita, Adrian Paduraru, Irina Margareta Nistor, Ileana Popovici, Vladimir Gaitan si Pusa Darie (Detalii pehttp://serilefilmului.ro/invitati). 
Primele filme din program:
• Miercuri, 6 mai - Reconstituirea, Accident
• Joi, 7 mai - Veronica,  Undeva la Palilula
Criticul de film Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al festivalului si va fi prezenta, alaturi de invitati, la intalnirea cu iubitorii de film romanesc din Iasi.
„Serile Filmului Romanesc TIMPUL, editia a 6-a, debuteaza pe 6 mai, cu o pelicula far a anilor ‘60, Reconstituirea, al carei protagonist de 66 de ani, are in continuare sufletul adolescentilor, pe care ii cucereste si calauzeste de atata vreme, cu un farmec incontestabil: George Mihaita, romanul si europeanul. O intalnire ce cu siguranta va ramane de neuitat, intiparita in memoria afectiva a publicului iesean, cinefil, de toate generatiile.” (Irina Margareta Nistor)
Pentru a fi la curent cu noutatile festivalului, vizitati www.serilefilmului.ro, sau pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc. 
Festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL va avea loc in perioada 6-10 mai la Iasi. 
Editia a VI-a este organizata de Asociatia Studentilor Jurnalisti Iasi si Asociatia Revistei TIMPUL, iar producatorul editiei este Adenium. Festivalul din 2015 ii este dedicat actorului George Mihaita si are ca tema principala Reconstituirea.
Campania „Iubesc filmul romanesc” este o marcă a SFR TIMPUL si incurajeaza publicul sa promoveze si sa sustina cinematografia romaneasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu